Pages

Tuesday, November 15, 2011

Makan Makan Hamidianz 0610 :D

sebelas.sebelas.sebelas
jumaat
tarikh yg cukop indah di hari yang indah penghulu segala hari 
makan makan hamidianz0610 aka reunion kecil hamidianz0610


tentetif :
macam takde aturcara je kan?
takde pembuka, penutup, MAKAN sahaja and sembang sembang.
then amek gambar, salam2 and papai ~
putera pegi maen futsal lepas tuh.
puteri balek. anak dara mane boleh balek lambat2 :p
*next time kite buat proper lah sikit. at least ade penutup. ucapan2 sikit. semua dah matang2 kan. takde nak malu2 sgt larr . 

menu :
BBQ - putera bakar
nasi goreng
speghetti
puding caramel
dan byk lagi yummmyyy !
*tak igt sebenarnya

perubahan :
dari sudut saiz mcm ramai dah berubah . ramai yg mengembang, yg meninggi mcm tak je. terbantut dah :p
dari sudut gaya dan penampilan pon kelihatan berubah
dari sudut kematangan ada yg berubah ada yg tidak
dari sudut perangai, kelihatan tidak berubah :)

alhamdulillah. kali nih macam senang sikit nak berkumpul. masing2 dah boleh bawak kereta. ade driver yg nak hantar amek kat KTM kannn ...
memang memecah kesunyian, bile datang2 je, masing2 buat bising esp puteri lah kan. haha. bukan ape, sebab masing2 tak tahu sape yg dtg and sape tak dtg, so bile jumpe tuh, masing2 terkejut. jejak kasih setelah tak jumpe sejak graduation day. lagi2 yg puteri lah. sebab putera dah dapat buat iftar before this.
 
pelbagai tragedi terjadi. ade yg excident kecil sebelum datang.
dugaan . semua tuh pngalaman org P lah katekannn . baru setahun jagungg . huhu .
tp alhamdulillah orang2 nye semua selamat.
so kawan2, berhati2 dijalan raya !

 kemesraan terjalin disitu


 hai bob

 dah besar2 dah mereka


 tgk piano ke tgk quran ?



 ade ciri bakal bapa nihhh shahrul


 master chef yg depan sekali tuhhh

seronoknyeeee


ALHAMDULILLAH 
kesempatan ini diberikan Allah utk kite bertemu dan berkumpul
seronok sangat dapat berkumpul bile dah lame sangat tak kumpul
sangat menggamit memory :)
kawan seperti anda memang tiada pengganti

by the way,
yang tak dapat datang esp yg kat oversea tuh jgn bersedih.
insyaAllah kite jumpa lagi ok.
next year plan lah lagi utk before masuk degree pulak .
or ade walimatul urus yg terdekat? hehehe
sape dulu, kite tunggu dan lihatttt ! *excited pulakkk

special thanx to farah aimi and family :D
layanan baek , makan sedap, rumah besar semua cukop
thanx thanx thanx . jgn serik jemput ktorang lagi !

next time :
kat mane pulak ye ?
acare yg mcm mane nak buat ?
sape nak organize ?
okay fikir2 kan lahh . ade mase byk bulan lagi utk fikirkan.

Dari Nu’man bin Basyir r.a., Rasulullah SAW bersabda, “Perumpamaan persaudaraan kaum muslimin dalam cinta dan kasih sayang di antara mereka adalah seumpama satu tubuh. Apabila satu anggota tubuh sakit makamengakibatkan seluruh tubuh menjadi demam dan tidak bisa tidur.” (Hadis riwayat Muslim)

uhkuwah fillah abadan abada :)

9 people:

  1. bestnye dpt kumpul..
    tsk pe la..
    tggu lain kali je la..

    ReplyDelete
  2. insyaAllah.ana menunggu walimah enta;)

    ReplyDelete
  3. TERBAEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. buat gini lg skali, kte masak sendiri semua mknn tyme tu gak~ waaaa~ best gler klu buat gini! :D

    ReplyDelete
  5. sedap la plak lagu irfan makki ni.. ^_^

    ReplyDelete
  6. nanti kita kumpul ramai2 lagi..semua ada..baru best..^^

    ReplyDelete

kami sudah jadi alumni !

kami sudah jadi alumni !